ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

by Dimitris Baltzis

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

To I LOVE KYTHERA, είναι το αποτέλεσμα μιας διεργασίας συναισθηματικής και με άμεσο στόχο τα ταξίδια. Τα ταξίδια εκείνα του μυαλού που μας πηγαίνουν σε τόπους που αγαπάμε εκείνα που μας κάνουν να ξαναζούμε το παρελθόν για μια μόνο στιγμή, αλλά και που μας γεννούν την επιθυμία να ξαναβρεθούμε εκεί. Έτσι και η φωτογραφία.

Αντικατοπτρίζει αυτή τη μια στιγμή. Αυτής της στιγμής που την ζούμε ξανά και ξανά! Τα ταξίδια θέλουν καλή παρέα και το ilovekythera.com, έχει αποκτήσει την δικιά του παρέα. Εσένα που το επισκέπτεσαι για τα δικά σου ταξίδια αλλά και όλους αυτούς που δουλεύουν με τον δικό τους τρόπο για αυτήν την αγάπη. Αυτή η άτυπη ομάδα γράφει και φωτογραφίζει άλλοτε με αυθορμητισμό και άλλοτε με συναισθηματική λογική.

Για το ilovekythera

Δημήτρης Μπαλτζής


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”15739″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”appear” link=”https://www.thegoldfish.gr/”][/vc_column][/vc_row]